Over Suzuki Jonker

Altijd met een glimlach onderweg naar een tevreden klant.

Suzuki Jonker is met 2 vestigingen in Zaandam en Hoorn al meer dan 35 jaar een begrip in Noord Holland.

Gedreven door auto's

Meer dan 100 jaar Suzuki ervaring

Auto Jonker is al meer dan 35 jaar een begrip in Noord Holland met zijn oorsprong in Heerhugowaard. Nu gevestigd in Zaandam sinds november 2004 en sinds juli 2019 ook in Hoorn(Zwaag)! Samen hebben wij meer dan 100 jaar Suzuki ervaring in huis.

Wij denken met u mee

Wij groeien elk jaar maar blijven "uw persoonlijke dorpsgarage" met heerlijke koffie, persoonlijk advies en technisch zeer gemotiveerde en bekwame medewerkers.

We staan voor u klaar

Bij ons kunt u terecht voor alle nieuwe Suzuki modellen en wij hebben ook een heel ruim aanbod aan occasions welke continu wisselt. Ook voor een nieuwe auto van elke ander merk kunt u bij ons terecht. Natuurlijk verrichten wij alle voorkomende werkzaamheden.

Duurzaam ondernemen

Als bedrijf vinden wij dat we een verantwoordelijkheid hebben om maatschappelijk betrokken te zijn in de wereld. Daarom zetten wij ons actief in met de Suzuki Rhino Club en zijn wij actief bezig met duurzaam ondernemen.
Contact opnemen

Neem contact met ons op

Heeft u het Suzuki model naar wens gevonden of heeft u nog andere vragen? Geen probleem. Vul het formulier in en wij helpen u graag verder.